Vegetarische gerechten / Vegetarian dishes
De Indiase keuken is bij uitstek een vegetarische keuken.
Er wordt veel gebruikt gemaakt van verschillende soorten rijst, granen, aardappelen, groenten en specerijen en verse kruiden die tot garam massala’s (aromatische mengsels) gemalen worden.
De Garam Masala kan per streek en per gerecht verschillen. Curry’s, tandoori en die met rijst, of met vers brood gegeten worden, zijn bekende Indiase gerechten. Tevens maakt men veel gebruikt van peulvruchten en paneer (soort kaas) en er wordt gebakken in ghee (geklaarde boter) en olie.
SABAZI CURRY Groenten curry (mediumhot) geserveerd met pilau rijst & salade |
€ 16,00 |
![]() |
SAAG PANNER
Zelfgemaakte kaas met spinazie, geserveerd met piiau rijst of nan & salade |
€ 16,00 | ![]() |
PANNER KURMA
Zelfgemaakte kaas in een romige saus met kokos en amandelen |
€ 16,00 | ![]() |
NOROTON PILAU
Gebakken rijst met groenten geserveerd met linzen curry & salade |
€ 17,00 | ![]() |
Tarka Dhal Medium hete linzen curry |
€ 16,00 | ![]() |
SABAZI KURMA Groente in een room saus met kokos & amandelen geserveerd met pilau rijst en salade |
€ 16,00 |
![]() |
PANNER zhalfrazi
panner curry with spanish pepper |
€ 16,00 | ![]() |
ALOO GOBI aardappelen & bloemkool curry |
€ 16,00 | ![]() |